Pasta de full amb butifarra negra

Ingredients

  • 1 màmina de pasta de full
  • 2 tomàquets
  • 1 butifarra negra
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • Mozzarella
  • Orenga
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Esteneu la pasta de full damunt del mateix paper que porta i talleu-ne 4 trossos iguals doblegueu 1/2 cm cap a dins formant 4 vores.
Punxeu el fons amb una forquilla varies vegades i coure-les al forn a 200ºC durant 8 minuts.
Talleu les verdures a rodanxes, la butifarra i la mozzarella.
Repartiu les verdures, la mozzarella i la butifarra damunt dels quadrats, empolseu-los amb l'orenga, sal i un rajoli d'oli.
Poseu-los altre vegada al forn uns 15 minuts més

40min

Notes

Poseu posar-li butifarra estreta o ample.
Jo he posat formatge de cabra


Recepta de cuina de Pasta de full amb butifarra negra
per Joan R. Carbonell
Recepta de cuina de Pasta de full amb butifarra negra
per Joan R. Carbonell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: