Pastís de calatrava
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- 1 litre de llet
- 6 ous
- 6 cullerades de sucre
- Pell de llimona
- 8 madalenes partides per la meitat
- 100 g de sucre
- 2 cullerades d'aigua
- Unes gotes de suc de llimona
10 racions
Utensilis
1 motlle de 26 cm de fer pa de pessic
Elaboració
Prepareu el caramel i aboqueu-lo al motlle. Deixeu-lo refredar.
Partiu les madalenes per la meitat.
Bulliu la llet amb la pell de la llimona.
Bateu els ous amb el sucre i afegiu-hi la llet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu la crema dins el motlle i poseu-hi damunt les madalenes.
Poseu-lo al forn a coure al bany María a 160ºC durant 60 minuts.
Una vegada desmotllat i fred, podeu adornar-lo amb nata.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.