Llom de porc a la polaca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Polònia → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grms de llom de porc
  • 5 dents d'all
  • Sa
  • Pebre negre
  • Pebre vermell dolç
  • 1 vas gran de vodka
  • Oli d'oliva
  • 4 cebes grans

5 racions

Elaboració

Es posan tots els ingredients en maceraçio (la ceba tallada a plomes)
Despres de 24 h. en una cassola amb abundant oli, es dora la carn, quant estigui ben rossa, s'afegeis tota la maceraçio i es deixa a foc suau fins que la carn estigui ben tendra.
Es pot acompanya d'un arros pilaff o de patetes fregides, al gust del comensal

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: