Lluçets farcits

Ingredients

  • 8 lluçets (tambe es pot fer amb maires o sardines aixi el plat resulta mes economic)
  • 3 ous durs
  • 100grms. de beicon tallat finet
  • 3 dents d'all
  • Julivert
  • Sal
  • Per rebosar:farina de blat ous i pa ratllat

4 racions

Elaboració

Picarem els alls, julivert, ous durs i beicon.
Netejarem el peix, sense cap i espina, posarem els ingredients picats tancarem i pasarem per farina ou i pa ratllat.
Fregirem amb abundant oli calent.

1min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: