Creps farçits de xampinyons

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 1/2 dl. de llet
  • 100 grms. de farina
  • Sal
  • 200 grms. de xampinyons frescos
  • 100 grms. de pernil dolç
  • 4 cullerades de crema de llet
  • Oli d'oliva
  • Julivert i cibulet

4 racions

Elaboració

Rentar els xampis i tallals a lamines.
Tallar el pernil dolç a tiretes i picar el julivert i cibulet.
Ofegar els xampis, el pernil i les fines herbes, salpebra, deixar coure uns 10 minuts, i per ultim i posem la crema de llet.Reservem.
En un bol batrem els ous amb la llet, un xic de sal, afegirem la farina i remenarem be.
Farem les creps i les farçirem .
Opcional: es poden acompanyar amb una mica de pure de tomata

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: