Cassola de rap

Ingredients

  • 6oo grms. de rap (pot ser congelat)
  • 200 grms. de cebes
  • 200 grms. de tomaquets
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 4 dents d'all
  • 1/2 kgrm.de patates
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 copa de xeres
  • Sal
  • 6 cullerades d'oli

4 racions

Elaboració

Agafem una cassola de fang i posem l'oli a calentar.
Posem a la cassola la ceba i pebrots tallats a plumes molt fines.
Picar els alls i tomaquets i posem a la cassola.
Deixar fregir lentament, incorporar les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, afegir el pebre vermell i remenar a poc a poc.
Afegir el xeres i 1/4 de litre d'agua (o brou de peix).
Tapem i deixar a foc lent uns 15 minuts, passat el temps i posem les rodanxes de rap, tapem i deixem 10 minuts mes.
Servir molt calent

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

745 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!