Pollastre o conill a la granja

Ingredients

  • 1 pollastre tallat en 8 trossos
  • 2 cebes grosses
  • 10 tires de bacó
  • 2 cullerades de tomàquet triturat
  • 1 llauna de rovellons fets a trossos
  • Farigola i llorer
  • 2 cullerades de farina
  • 100 ml de conyac
  • 375 ml de caldo
  • Sal, oli i pebre

4 racions

Elaboració

En un cassó, hi fregiu la ceba tallada no gaire fina. Quan comenci a daurar-se, hi afegiu el bacó tallat a trossets, ho remeneu una mica i hi afegiu els rovellons, i reserveu-ho.
En una cassola, amb oli, hi rostiu el pollastre salpebrat, hi aboqueu el conyac, deixeu que s'evapori i poseu-hi el tomàquet. Deixeu que es cogui una mica i hi afegiu la farina.
Espereu que rossegi un xic i aboqueu-hi el caldo i les herbes.
Deixeu que es cogui amb foc suau durant 20 minuts. Un cop passats, gireu les peçes de pollastre i tot seguit, afegiu-hi el contingut del cassó. Deixeu que es cogui uns 20 minuts més.
També es pot fer en conill. Es força igual, pèro la cocció ha de ser de 15 minuts per cada banda.
Podeu fer la mitat de pollastre i mitat de conill.
Aquest plat esta fet amb conill.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: