Patates marineres

Ingredients

  • 1kgrm. de patates
  • 1 ceba
  • 1/2 kgm. de cloisses(escopinyes etc.)
  • 2 dents d'all
  • Julivert picat
  • 1 vas de vi blanc
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant (si no agrada picant posar dolç)
  • 2 litres de brou de peix
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Pela les patates i tallar a trosos irregulars.
En una cassola amb oli fregir la ceba i els alls picats, afegir les patetes, el pebre vermell i el julivert.
Deixem coure una mica a foc lent, incorporem les cloisses i el vi, deixem 5 minuts a foc viu.
Afegim el brou de peix i deixem coure a foc suau fins que la patata estigui cuita.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Enriqueta, i si surt una cloïsa amb sorra que fem?. No creus que fora millor obrir-les a part, i colar el suc?. Una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: