Pasta per fer creps

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: França → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous sencers
  • 175ml. de llet sencera
  • 125ml. d'aigua
  • Un polsim de sal, ( si són creps salades, o un polsim de sucre, si són dolces)
  • Tres cullerades soperes, de mantega empomada
  • 125 grams de farina, tamisada
  • Un tros de mantega , que sigui freda

6 racions

Utensilis

Una crepera,( és una paella plana, antiadherent)per fer les creps

Elaboració

Agafem tots els ingredients, els passem per la batedora elèctrica, i ja tenim la pasta per fer les creps.
En el moment de fer-les, pasem la mantega per la crepera, perque quedi engreixada, i tot seguit, posem un cullerot de pasta. Quant veiem, que la pasta ja queda solta, l'hi donem la volta, amb els dits mateix, i deixem que s'acabi de coure, per l'altra banda, i ja les podem treure, i reservar-les.
Quan tenim temps, podem fer moltres creps, i guardar-les en el congelador de una en una, embolicades, amb paper film. Quan les hem de fer servir, traient-les del congelador, només cinc minuts abans, ja són a punt per fer-les servir.

30min

Notes

Quan tinguem que untar la crepera, en comptes de mantega podem fer servir una cotna de pernil que tingui força greix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: