Lluç amb salsa de gambes

Ingredients

  • 4 rodanxes grosses de lluç o supremes
  • 2 porros
  • 400 ml de caldo de peix
  • 250 g de gambes
  • 100 g de pèsols
  • 100 ml de vi blanc
  • Farina, oli, sal i julivert

4 racions

Elaboració

Saleu el peix i enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli fin que estigui una mica daurat. Poseu-lo dins de la cassola.
Fregiu les gambes i reserveu-ne la meitat.
En un cassó i en el mateix oli, fregiu el porros tallats a rodanxes, quan estiguin tous poseu-hi el vi, deixeu-lo evaporar i poseu-hi el caldo i la meitat de las gambes reservades pelades. Tritureu-ho tot.
Passeu la salsa per el passapurés, afegiu-hi el suc del cap de les gambes. Poseu-ho al foc altre vegada amb els pèsols i deixeu-ho coure fins que siguin cuits.
Aboqueu la salsa damunt del lluç, poseu-hi les altres gambes reservades i julivert picat.
Deixeu-ho coure uns 15 minuts.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: