Mandonguilles amb fruits de mar

Ingredients

  • 250 g de carn picada de porc
  • 250 g de carn picada de vedella
  • 1 ou
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • 4 gambes grosses
  • 1 sèpia mitjana
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • 100 ml de vi blanc sec
  • Oli, sal, pebre i aigua o caldo
  • 1 llesca de pa de motllo
  • 1 vaset de llet
  • 1 gra d'all
  • Julivert
  • Pinyons i ametlles torrades

6 racions

Elaboració

En una paella amb oli, fregiu-hi les gambes i reserveu-les. Després fregiu-hi la sèpia tallada a trossets petits, reserveu-la.
En una cassola amb el mateix oli de fregir el peix, sofregiu-hi la ceba passada per el minipimer. Quan estigui tova, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Tot seguit poseu-hi el tomàquet i una mica de sal, deixeu-lo coure uns 10 minuts.
Poseu el peix a la cassola.
En un bol, barregeu les carns, amb el pa remullat amb la llet i escorregut, l'all picat i el julivert, l'ou, sal i pebre i un grapat de pinyons . Amb aquesta pasta formeu les mandonguilles, passeu-les per farina i fregiu-les en una paella amb oli. (podeu passar-les per farina i abocar-les a la cassola directament sense fregir).
Poseu-hi aigua fins a cobrir-les. Deixeu-les coure uns 20 minuts.
Feu la picada amb l'all i julivert, les ametlles. Diluïu-ho amb una mica d'aigua.
Aboqueu-ho a la cassola de les mandonguilles i deixeu-ho coure uns 5 minuts.

1h

Notes

Recordeu de mollar-se les mans per fer les mandonguilles


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan R. Carbonell diu:
EN AQUEST PLAT, LES MANDONGUILLES NO ESTAN FREGIDES
Bruguers Sanou diu:
Les provaré diumenge. M'agrada que no estiguin fregides


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!