Mandonguilles amb fruits de mar
Ingredients
- 250 g de carn picada de porc
- 250 g de carn picada de vedella
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Julivert
- 4 gambes grosses
- 1 sèpia mitjana
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- 100 ml de vi blanc sec
- Oli, sal, pebre i aigua o caldo
- 1 llesca de pa de motllo
- 1 vaset de llet
- 1 gra d'all
- Julivert
- Pinyons i ametlles torrades
6 racions
Elaboració
En una paella amb oli, fregiu-hi les gambes i reserveu-les. Després fregiu-hi la sèpia tallada a trossets petits, reserveu-la.
En una cassola amb el mateix oli de fregir el peix, sofregiu-hi la ceba passada per el minipimer. Quan estigui tova, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Tot seguit poseu-hi el tomàquet i una mica de sal, deixeu-lo coure uns 10 minuts.
Poseu el peix a la cassola.
En un bol, barregeu les carns, amb el pa remullat amb la llet i escorregut, l'all picat i el julivert, l'ou, sal i pebre i un grapat de pinyons . Amb aquesta pasta formeu les mandonguilles, passeu-les per farina i fregiu-les en una paella amb oli. (podeu passar-les per farina i abocar-les a la cassola directament sense fregir).
Poseu-hi aigua fins a cobrir-les. Deixeu-les coure uns 20 minuts.
Feu la picada amb l'all i julivert, les ametlles. Diluïu-ho amb una mica d'aigua.
Aboqueu-ho a la cassola de les mandonguilles i deixeu-ho coure uns 5 minuts.
1h
Notes
Recordeu de mollar-se les mans per fer les mandonguilles

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1151 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.