Amanida de pasta i embotits

Ingredients

  • 1 paquet de pasta grossa (galets, farfales, fussili etc.)
  • 50 grms. de choped de porc tallat finent
  • 50 grms. de salami tallat petit
  • 50 grms. de mortadela bolognesa tallada petita
  • 50 grms. de pernil serra tallat petit
  • 1 ou dur ratllat
  • Olives negres
  • Maionesa amb un xic d'all (SI NO AGRADA POSARLA SENSE)

4 racions

Elaboració

Bullir la pasta amb sal, pasarla a un bol i afegir tot l'embotit tallat menut.
Barrejem amb la maionesa i adornem amb mes maionesa pel damunt i l'ou dur ratllat i les olives .
Servir fred de la nevera

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: