Amanida de pasta i embotits

Ingredients

  • 1 paquet de pasta grossa (galets, farfales, fussili etc.)
  • 50 grms. de choped de porc tallat finent
  • 50 grms. de salami tallat petit
  • 50 grms. de mortadela bolognesa tallada petita
  • 50 grms. de pernil serra tallat petit
  • 1 ou dur ratllat
  • Olives negres
  • Maionesa amb un xic d'all (SI NO AGRADA POSARLA SENSE)

4 racions

Elaboració

Bullir la pasta amb sal, pasarla a un bol i afegir tot l'embotit tallat menut.
Barrejem amb la maionesa i adornem amb mes maionesa pel damunt i l'ou dur ratllat i les olives .
Servir fred de la nevera

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: