Cap de llom i companyia

Ingredients

  • 4 talls de cap de llom ( que facin un dit de gruix)
  • 4 pebrots del piquillo (o tires de pebrot vermell escalibat)
  • 4 talls de beicon
  • 4 talls de formatge cremos
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Passar per la paella amb oli els talls tomb i tomb, els posem a la plata del forn i al damunt de cada tall, les tires de beicon,el pebrot i el formatge.
Posar al forn a 190º uns 8 minuts.
Servir deseguida acompanyat de patates fregides o xampinyons saltejats, alberginie rebossada etc.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: