Llom de cal Joan

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20 talls de llom tallats molt prims (com per arrebosar)
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • 2 vasos de llet tebia
  • Uns grans de pebre de colors
  • 2 alls
  • 2 cebes mitjanes picadetes
  • 1 raig de conyac
  • 60 grms. de pinyons

5 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir (tomb i tomb) el llom, es deixa pla dins una cassola ampla.
Afegir 2 vasos de llet tebia.
En el mateix oli i sofregim els alls i cebes molt picats, deixem enrossir, quant estigui cuit i afegim un raig de conyac, deixem que s'evapori.
Posar a un colador xines i posar damunt del llom, posar unes boles de pebre, afegir els pinyons.
Es posa a foc viu, sacsejant la cassola com si fesim un pil-pil fins que espessi

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: