Amanida amb vinagreta crixent
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 pot de carxofes baby
- Ansiams variat
- Rucula
- Canonges
- 1 llauna d'anxoves
- 1 pot de favetes baby
- 12 tomaquets xerry
- 1/2 bossa de panis torrat
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
4 racions
Elaboració
Posem els ingredients de l'amanida, nets , les favetes i carxofes, escorregudes, posem les anxoves .
Fem la vinagreta posan el panis torrar, l'oli i vinagre, i passem el minipimer, deixan el panis torrat grosserament.
Posem la vinagreta cruixent per damunt de l'amanida.
10min
Notes
No posseu sal a l'amanida perque el panis ja es força salat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim