Lloms de salmó amb crema de llimona

Ingredients

  • 4 lloms de salmó
  • 1 llimona
  • 1 ceba grossa
  • Farina de blat o blat de moro (per a cel.líacs)
  • Oli suau
  • Sal
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Salpebrem el salmó al gust i passem lleugerament per farina.
En una paella i un dit d'oli ben calent hi marquem el salmó, fins que quedi ros però cruet de dins.
A la mateixa paella i amb el foc baix hi posem la ceba tallada petita (o ratllada) fins que sigui cuita però sense enrossir-se, quan estigui hi afegim la llimona pelada sense gens de pell blanca, i passem tot per la batedora perquè quedi una salsa molt fina.
Posem una mica de salsa al fons d'una cassola, els lloms al damunt i acabem cobrint amb la resta de la salsa, deixem coure 3 minuts a foc suau i ja ho teniu a punt per servir!
Per cert!, aquesta salsa també la podeu fer amb unes escalopines de llonza llaminera o de pit de pollastre i com a acompanyament unes panses passades per la paella o bé uns xampinyons.

35min

Notes

És sorprenent el contrast del salmó amb la llimona. Jo ho he acompanyat amb uns pinyons torradets, però tan sols amb una pela de llimona tallada al llarg i fineta queda ben bonic. Avui mateix l'he fet per una casualitat i ha tingut molt d'èxit!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: