Pasta de full salada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 planxa de pasta de full
  • 100 grms. de pernil dolç
  • 150 grms de formatge a tall
  • Mantega
  • Orenga
  • 1 ou per pintar la pasta

4 racions

Elaboració

Extenem la pasta de full, desfem la mantega al micro i pintem la pasta.
Posem el pernil dolc, el formatge i l'orenga.
Enrrotllem i tallem a rodanxes de un dit aprox. les pintem amb ou batut, les posem separades a la plata del forn.
Ja tindrem el forn precalentat a 180º les tornem a espolvorejar d'orenga i deixem coure uns 15 minuts aprox.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: