Pasta de full salada

Ingredients

  • 1 planxa de pasta de full
  • 100 grms. de pernil dolç
  • 150 grms de formatge a tall
  • Mantega
  • Orenga
  • 1 ou per pintar la pasta

4 racions

Elaboració

Extenem la pasta de full, desfem la mantega al micro i pintem la pasta.
Posem el pernil dolc, el formatge i l'orenga.
Enrrotllem i tallem a rodanxes de un dit aprox. les pintem amb ou batut, les posem separades a la plata del forn.
Ja tindrem el forn precalentat a 180º les tornem a espolvorejar d'orenga i deixem coure uns 15 minuts aprox.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5238 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: