Amanida d'arros

Ingredients

  • 250 grms d'arros llarg
  • 70 grms. de panses
  • 1 pot petit de blat de moro
  • 250 grms de gambes pelades (congelades)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 polsim de pebre blanc

4 racions

Elaboració

Bullim l'arros i el refresquem
El posem a un bol i posem un raig d'oli d'oliva, remenem amb cura
Bullim les gambes, les afegim al bol junt amb les panses(que les teniam amb remull),i el blat de moro
Remenem tot i posem un polsim de pebre i a la nevera.
Si agrada es pot posar maionesa.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1529 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: