Deliçies de xocolata i crocant

Ingredients

  • 250 grms de xocolata negra minim 60%
  • Sucre
  • 10 grms. de mantega
  • 100 grms. d'ametlla torrada i trencada (ja la venen , a granel a les pasteleries)

4 racions

Elaboració

Amb el sucre un xic de mantega i les ametlles, fem el crocant, el deixem refredar (el posem damunt paper vegetal), una vegada fred i passem el curró i trenquem.
Desfem la xocolata amb la resta de mantega al bany maria.
Afegim el crocant, barrejem i damunt de paper d'allumini i posem cullerades petites de xocolata, separades .
Posem a la nevera que refredin, les podem guardar amb un tapper al congelador, aixi sempre estaran apunt.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: