Coca de poma amb iogurt

Ingredients

  • 4 pomes golden
  • 4 ous
  • 1 iogurt de llimona
  • 175 de sucre
  • 200 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de llimona
  • Suc de llimona

8 racions

Elaboració

En un bol, bateu-hi el sucre, els rovells d'ou i el iogurt. Ho barregeu tot i afegiu-hi la farina amb el llevat.
Mentrestant peleu les pomes i talleu-les a làmines fines, poseu el suc i la ratlladura de la llimona perquè no s'ennegreixin i afegiu-les a la massa.
Munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Barregeu-les molt suaument a la massa.
Aboqueu-ho tot en un motlle rodó de 26 cm de diàmetre. Empolseu-hi sucre per sobre.
Poseu-ho al forn ja calent a 180ºC durant uns 35 a 45 minuts.
Podeu gratinar-ho perquè quedi més daurat.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!