Tronc de patates fred

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 2 ous durs
  • 1 llauna de tonyina amb oli
  • 1 llauna de pebrots petita
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 tomàquets verds
  • 50 g d'olives farcides
  • 1 llauna d'anxoves
  • 25 g de mantega
  • 1 enciam petit
  • 1 pot petit de maionesa
  • Sal

5 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb aigua i sa, fer els ous durs.
Escorreu les patates i passeu-les pel passapurés i afegiu-li la mantega.
Prepareu el farcit: Escórrer la tonyina i esmicolar-la, trossejar les anxoves (guardant-ne algunes per adorno). Partir les olives i picar-les (guardeu-ne per adorno). Es pica un ou dur i l'altre es talla a rodanxes per adorno.
Es fregeix el tomàquet madur ratllat i s'afegeix al farcit, es pica el pebrot vermell i es guarden unes tires per adorno.
Es posa el puré de patates en un plàstic i s'aplasta, donant-li la forma de la safata on hagi d'anar.
Es posa el farcit en el centre i es va enrotllant.
Cobriu-lo amb maionesa i adorneu-lo amb les rodanxes d'ou, les tires de pebrot i les anxoves i alguna oliva.
Al voltant s'hi posa l'enciam tallat a juliana i les rodanxes de tomàquet verd.
Bon profit

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: