Amanida d'arros amb vinagreta de taronga

Ingredients

  • El suc d'una taronga
  • 300 grms. d'arros
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 250 grms. de gambeta pelada bullida
  • 6 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de mostassa

4 racions

Elaboració

Tallem els pebrots a tires molt fines.
Piquem la ceba, i la daurem a la paella amb 1 cullerada d'oli, afegim els pebrots i saltejem 5 minuts.
Bullim l'arros amb aigua, sal i unes gotes de llimona, una vegada cuit, refresquem amb aigua freda.
En un bol i posem l'arros, les gambetes,i la ceba i pebrot, remenem amb cura.
Fem la vinagreta, amb el suc de taronga, mostassa i l'oli, quant estigui ben emulsionat , posarem al arros remenem i a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: