Fussilli amb esparregs verd

Ingredients

  • 300 grms de fussilli o la pasta que mes agradi
  • 1 bossa de esparregs verds congelats
  • 1 ceba
  • 150 grms. de pernil dolç tallat fi a tiretes o si agrada mes beicon
  • Formatge ratllat tipus parmesa
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Bullir els esparregs amb abundant aigua i sal, reservem l'aigua de coccio.
Tallem els esparregs a trossos.
En una paella amb oli fregim la ceba tallada a dauets petits quant estigui daurada i posem els esparregs deixem un parell de minuts.
Afegim la pasta que la bullirem amb l'aigua de coure els esparregs.
Afegim el pernil , donem unes voltes i servim deseguida acompanyat del formatge

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: