Sopa de verdures variades

Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • 1 carabasso
  • 2 pastanagues
  • 2 cebes
  • 2 cullerades de salsa de tomaquet
  • 2 dents d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 50 grms. de semola de blat
  • 100 grms d'arros
  • Fulles d'apit picadetes
  • 2 litres d'aigua

4 racions

Elaboració

Tallem totes les verdures a dauets petits
Posem a l'olla oli d'oliva i sofregim a foc lent les verdures,afegim la salsa de tomaquet,sal i 2 litres d'aigua.
Quant arrenqui el bull, deixem 10 minuts,afegim la semola i l'arros tot remenant i deixem bullir 15 minuts mes.
Tanquem el foc i posem l'apit picat
Servir molt calenta

30min

Notes

Si pot afegir, 2 ous durs picats i formatge ratllat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: