Sopa de mandonguilles i fesols

Ingredients

  • 300 grms. de mandonguilles molt petites
  • 200 grms de fesolets de santa pau (cuits)
  • 2 porros
  • 150 grms. de formatge ratllat
  • 1 pastanaga
  • 1 tija d'apit
  • 1 ceba
  • 1 os de pernil

4 racions

Elaboració

Posar un olla al foc amb 2 litres d'aigua, l'os de pernil i totes les verdures tallades a dauets, deixem coure 20 minuts, rectifiquem de sal, afegim els fesolets i les mandonguilles, deixem coure 20 minuts mes.
Retirem l'os de pernil i afegim els formatge ratllat tot remenant.
Servim molt calent

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: