Torrada amb sobrassada i ou de perdiu
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 Ous de perdiu
- 2 llesques de pa de motlle
- Sobrassada
- Oli
4 racions
Elaboració
- Posem a escalfar el oli en una paella i quan estigui calent i afegim les dues llesques de pa de motlle i les fregim per les dues cares, s'ha d'estar bastant alerta perquè absorbeixen ràpidament l'oli i es poden cremar. Les tallem en triangles i les untem amb sobrassada.
En la mateixa paella fregim els ous de perdiu un a un, posant-los al acabar sobre el corresponent triangle de sobrassada.
- Servir calent
10min
Notes
Ideal per un aperitiu.
També es pot fer amb pa, però jo les prefereixo amb pa de motlle
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1713 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.