Fesols amb llagostins
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grms de fesols cuits
- 12 llagostins
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 dents d'all
- Julivert
- 2 tomaquets madurs
- 1 dl. de vi blanc sec
- 1/2 dl. de vi ranci
- 1/2 dl. d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Sal i pebre
- 30 grms. d'ametlles torrades per la picada
- 2 ous durs
4 racions
Elaboració
En una cassola fonda, fregim els llagostins amb l'oli, retirem i en el mateix oli ofeguem la ceba i porro tallats molt petits, donem unes voltes i afegim els alls i julivert picats, seguidament els tomaquets sense pell ni llavors, tallats a dauets.
Deixem coure poc a poc, afegim sal i pebre i tambe el pebre vermell, tot seguit afegim el vi blanc i el ranci, deixem que evapori una mica i afegim els fesols.
Fem la picada amb les ametlles , la diluim amb una mica d'aigua i posem a la cassola deixem 5 minuts (si fa falta afegir brou o aigua) posem els llagostins i deixem 5 minuts mes.
Per acabar posem els ous partits per la mitad i espolvorejem amb julivert picat.
Servir molt calent.
30min
Etiquetes:
A provar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim