Fesols amb llagostins

Ingredients

  • 400 grms de fesols cuits
  • 12 llagostins
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 dents d'all
  • Julivert
  • 2 tomaquets madurs
  • 1 dl. de vi blanc sec
  • 1/2 dl. de vi ranci
  • 1/2 dl. d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • Sal i pebre
  • 30 grms. d'ametlles torrades per la picada
  • 2 ous durs

4 racions

Elaboració

En una cassola fonda, fregim els llagostins amb l'oli, retirem i en el mateix oli ofeguem la ceba i porro tallats molt petits, donem unes voltes i afegim els alls i julivert picats, seguidament els tomaquets sense pell ni llavors, tallats a dauets.
Deixem coure poc a poc, afegim sal i pebre i tambe el pebre vermell, tot seguit afegim el vi blanc i el ranci, deixem que evapori una mica i afegim els fesols.
Fem la picada amb les ametlles , la diluim amb una mica d'aigua i posem a la cassola deixem 5 minuts (si fa falta afegir brou o aigua) posem els llagostins i deixem 5 minuts mes.
Per acabar posem els ous partits per la mitad i espolvorejem amb julivert picat.
Servir molt calent.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2495 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: