Saltejat de marisc

Ingredients

  • 12 gambes
  • 24 musclos
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 xic de farigola
  • Julivert
  • Sal i pebre blanc molt
  • 1 vas de vi de cava
  • 2 cullerades de tomaquet fregit
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Posem una olla al foc amb aigua el llorer la farigola i sal, quant bulli i posem les gambes 2 minuts les reservem i a la mateixa aigua i obrim els musclos.
Pelem i piquem la ceba i alls.
Calentem 4 cullerades d'oli en una cassola de fang. ofegem la ceba i alls a foc molt suau fins que quedin transparents.
Afegim el tomaquet fregit, deixem uns minuts, incorporem els musclos i gambes.
Espolvorejem de pebre i sal afegim el cava.
Tapem la cassola i deixem 5 minuts, espolvorejem de julivert picat i servim molt calent amb la mateixa cassola.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: