Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de cigrons comprats cuits (que ens hi posin una mica de suc)
  • 150 g d’espinacs comprats cuits
  • 1 Botifarra negra
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sal gruixuda
  • Pebre vermell dolç

2 racions

Elaboració

Traiem la pell (budell) de la botifarra negra i l’esmicolem. La reservem.
En una paella gran, hi posem una mica d’oli d’oliva, quan l’oli està calent hi posem la botifarra esmicolada que tenim reservada. Anem remanant amb una cullera de fusta, 1 minut més o menys.
Tirem a la paella els cigrons amb una mica del seu suc, els espinacs i una mica de sal, barregem bé els tres ingredients remenant amb la cullera. Ho saltem uns 3 minuts, sempre remenant molt bé, cap al final (passats dos minuts i mig), hi posem una mica de pebre vermell dolç. Remenem bé els últims 30 segons.
En un plat posem la barreja amb un toc de sal gruixuda i un raig d’oli d’oliva. Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2129 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: