Cigrons i espinacs saltejats amb botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 g de cigrons comprats cuits (que ens hi posin una mica de suc)
- 150 g d’espinacs comprats cuits
- 1 Botifarra negra
- Oli d’oliva
- Sal
- Sal gruixuda
- Pebre vermell dolç
2 racions
Elaboració
Traiem la pell (budell) de la botifarra negra i l’esmicolem. La reservem.
En una paella gran, hi posem una mica d’oli d’oliva, quan l’oli està calent hi posem la botifarra esmicolada que tenim reservada. Anem remanant amb una cullera de fusta, 1 minut més o menys.
Tirem a la paella els cigrons amb una mica del seu suc, els espinacs i una mica de sal, barregem bé els tres ingredients remenant amb la cullera. Ho saltem uns 3 minuts, sempre remenant molt bé, cap al final (passats dos minuts i mig), hi posem una mica de pebre vermell dolç. Remenem bé els últims 30 segons.
En un plat posem la barreja amb un toc de sal gruixuda i un raig d’oli d’oliva. Ja es pot servir.
15min

Etiquetes:
Cigrons i espinacs Llegums i verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies