Pastis d'espinacs i pernil dolç

Ingredients

  • 400 grms. d'espinacs
  • 200 grms. de pernil dolç
  • 50 grms. de formatge ratllat
  • 25 grms. de mantega
  • 6 llenques de formatge cremos
  • 6 llesques de pa de motlle
  • 3 ous
  • 1/4 de l. de llet
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Trinxem els espinacs i els coem amb la mantega a foc suau durant 10 minuts amb sal i un xic de pebre.
Folrrem un motlle allargat amb paper d'alumini i posem per ordre, 3 llesques de pa, la meitad dels espinacs, la mitad del pernil i de les llesques de formatge, fem una segona capa.
Batem els ous amb la llet i el formatge ratllat i un xic de sal, afegirem al motlle amb cura i deixarem reposar uns 20 minuts perque quedi tot ben impregnat.
Courem el pastis a forn mitja de 40 a 50 minuts.
Quant estigui tebi el desmotllem i el tallem a talls gruixuts

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: