Bunyolets de full

Ingredients

  • 1 Base de pasta de full
  • Sucre
  • Oli abundant

24 racions

Elaboració

1. En una olla poseu oli abundant i poseu-lo a escalfar.
2. Amb algun estri que tingueu que faci rodones petites, aneu formant-les i cada una d'aquestes les poseu a l'oli que es fregeixin. Retireu-les quan quedin fetes una boleta i ja tindreu el bunyol.
3. Passeu-les per sucre, i serviu.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: