Bunyolets de full

Ingredients

  • 1 Base de pasta de full
  • Sucre
  • Oli abundant

24 racions

Elaboració

1. En una olla poseu oli abundant i poseu-lo a escalfar.
2. Amb algun estri que tingueu que faci rodones petites, aneu formant-les i cada una d'aquestes les poseu a l'oli que es fregeixin. Retireu-les quan quedin fetes una boleta i ja tindreu el bunyol.
3. Passeu-les per sucre, i serviu.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: