Patates Cahún

El Cahún és una barreja d'espècies americana.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA) → Sud d'EUA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 Patates noves
  • Espècies al gust com Farigola, Alfàbrega, All en pols, Ceba en pols, Pebre vermell en pols picant, Pebre vermell en pols dolç, Cayena mòlta, Pebre negra, Comí mòlt.
  • Oli

4 racions

Elaboració

1. Renteu bé les patates, es mengen amb pell.
2. Talleu-les totes a grills i deixeu-les en un bol. Poseu les espècies i un bon raig d'oli i remeneu perquè tot s'integri.
3. Distribuïu les patates a la safata de forn que haureu folrat amb paper vegetal o d'enfornar, sense que s'aplilin les unes amb les altres.
4. Introduïu-les al forn que tindreu pre-escalfat a 220ºC durant 35-40 minuts.

50min

Notes

Les podeu acompanyar amb qualsevol salsa si voleu, per exemple, iogurt de beure de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: