Crema de carbassó

Ingredients

  • 2 Carbassons
  • 1 Ceba
  • 1 Patata
  • Avecrem
  • Sal
  • Oli
  • 1l. d'Aigua
  • 1 Fulla d'api

3 racions

Elaboració

1. Talleu els carbassons i poseu-los en una olla.
2. Peleu, talleu i renteu la ceba i la patata, i cap a l'olla també.
3. Poseu avecrem esmicolat, un xic de sal, una fulla d'api, l'aigua i l'oli.
4. Poseu l'olla a bullir de 20 a 30 minuts a foc mitjà.
5. Quan la verdura ha bullit, retireu l'api, i segons si us agrada més clar o més espès, retireu una mica del caldo que després podreu aprofitar per fer sopa.
6. Tritureu el contingut de l'olla, i deixeu-lo reposar uns 40 minuts.
7. Si és necessari, escalfeu 10 minuts abans de servir.

1h 20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Marcel Josep, si vas a les meves receptes, podràs veure una variació de la crema de carbassó, que et pot ser interesant. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Enric Renart Viussà diu:
Senzilla i perfecta, com la faig jo, però sense posar-hi mai avecrem.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!