Pastís de carn al microones

El podreu veure al canal de youtube ib03224 a la secció "El Rebost del Bon Gust"

Ingredients

  • 600g. de Carn Picada de Vedella
  • 7 Ous
  • Una mica de magre de porc (Lacon)
  • 1 Llauna d'Olives verdes
  • 1 Llauna d'Olives negres
  • 1 Llauna de pebrot en conserves
  • 3 Paquets de bacon envasat al buit
  • All en pols
  • Julivert fresc al gust
  • Pa ratllat (el que s'admeti)
  • Pebre negra al gust
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Aigua per l'ebullició dels ous

6 racions

Utensilis

Motlle per a plum cake

Elaboració

1. Poseu en un cassó 4 ous a bullir amb aigua. Quan arrenqui al bull els deixeu durant 15 minuts.
2. Prepareu la carn: poseu-la en un bol i poseu els tres ous restants, el julivert fresc tallat amb unes tisores, la pebre, una mica de sal i una mica d'all en pols. Remeneu bé tot amb una forquilla i poseu una mica de pa ratllat perquè vagi quedant tot lligat.
3. En un motlle de plum-cake, que són aquests rectangulars i allargats, poseu una mica d'oli i una mica de pa ratllat, que quedi ben distribuït. Llavors, poseu el bacon, de manera que quedi una meitat dins el motlle i l'altra a fora.
4. Poseu una base de carn, i llavors poseu els ous en fila, i les olives al costat dels ous. Cobriu les olives amb carn, i llavors poseu el pebrot tallat a tires i trossets de lacon. Seguiu cobrint tot amb la resta de carn, i llavors tanqueu el pastís portant el bacon cap endins.
5. Poseu el pastís al microones a 800 Watt durant 15 minuts. Si veieu que necessita més estona, poseu-lo 10 minuts més.
6. Desmotlleu i serviu, podeu decorar-lo al vostre gust, o no.

45min

Notes

El podreu veure al canal de youtube ib03224 a la secció "El Rebost del Bon Gust"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Marta B diu:
Molt bons els vídeos que tens penjats al youtube. Ajuden molt a l’hora de fer les receptes.
Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Gràcies Marta
En vaig pujant
Et pots subscriure si vols i t'arribaran notificacions cada vegada que en pugi un.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: