Crema de gambes

Ingredients

  • 12 gambes
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 1/2 fulla de llorer
  • 1 pessic de timo
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • 3 cullerades de tomaquet fregit
  • 1 dl. de conyac
  • 1 litre de brou de peix
  • 1 brick de crema de llet

4 racions

Elaboració

Saltejar les gambes amb oli ben calent, reservem.
Al mateix oli ofegem totes les verdures tallades petites i els caps de les gambes.
Deixar a foc lent durant uns 20 minuts.
Afegir el conyac i flambejar, salem i afegim les herbes i pebre, despres el tomaquet fregit i el brou de peix, deixem al foc 20 minuts.
Triturem tot i pasem per un colador xines o de malla fina
Afegim la crema de llet i les gambes

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: