Potatge de bacallà amb fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de bacallà esqueixat ( dessalat )
  • Dues patates groses
  • Dues pastanagues groses
  • Una ceba picolada
  • 300 grams de fideus del nº2
  • Aigua o fumet de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal ( si cal )
  • 150 grams d'espinacs ( poden ser congelats )
  • Pa fregit
  • Ametlles torrades
  • Un all pelat
  • Julivert picolat
  • Una fulla de llorer
  • Tomàquet fregit ( pot ser de pot )
  • Ví blanc

6 racions

Utensilis

Una cassola metàlica, fonda
Una sopera de porcellana
Una batedora electrica

Elaboració

Primerament, esmicolem el bacallà dessalat i el reservem.
Seguidament, en la cassola amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada juntament amb els alls aixafats i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim el tomàquet fregit i un raig de ví blanc. A continuació, omplim la cassola amb l'aigua que necesitem per fer el potatge i ho posem a ebullició. A continuació, afegim la patata pelada i tallada a dauets, juntament amb la pastanaga també tallada a dauets menuts.
Quan tant la patata com la pastanaga estiguin mig cuites, afegim els espinacs trossejats i els fideus. Tot seguit, afegim el bacallà, corregim de sal i hi aboquem una picada feta amb: el grà d'all, el julivert, les ametlles torrades i el pa fregit, passat per la batedora elèctrica. Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en una sopera de porcellana.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1492 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: