Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de Xipirons frescos que a la peixateria ens han netejat
  • 6 Salsitxes
  • 400 g de cama-secs
  • 400 g de rossinyols
  • Oli d’oliva verge
  • 4 Alls
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, saltem els xipirons a foc mitjà uns 15 minuts. I posem una mica de sal i els reservem.
Mentre, netegem els bolets, amb el mínim d'aigua possible. Els posem en una altre paella amb una mica d’oli, sal, els alls laminats i el foc alt amb la paella tapada.
Els deixem coure uns 5 minuts, fins que treguin l’aigua.
Amb la paella destapada i el foc alt, els deixem coure uns 5 minuts més. Els reservem.
Tallem les salsitxes a trossos i en la paella on hem fet els bolets, amb una mica d’oli i sal, saltem els trossos de salsitxes uns 10 minuts. En una paella més gran, hi posem tots el ingredients: xipirons, bolets i salsitxes. Ho deixem coure a foc mitjà uns 5 minuts i ho remenem de tant en tant.
Ja podem servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes

Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: