Crema de Borratja
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 g de Fulls de Borratja
- 2 Pastanagues
- 1 Patata gran
- 2 Dents d'all
- 100 ml de nata de només 5% MG ( opcional )
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal
- Palets de pa.
- Dauets de pernil fregits
2 racions
Utensilis
Colador xinès.
Elaboració
-Rentem bé les fulles de borratja, per eliminar la terra i altres restes.
-Posem a bullir una mica d'aigua i quan bulli hi tirem les fulles i es deixen fins que tornin a bullir. S'escorren bé.
-Posem en una cassola una mica d'oli d'oliva, afegim els alls picats i quan comencin a daurar-se, afegim les fulles de borratja escaldades, deixem sofregir bé. Afegim les pastanagues i la patata netes i trossejades, afegim aigua fins que cobreixi tota la verdura i deixem coure almenys durant 20 minuts. Afegim sal al gust.
-Quan la verdura estigui cuita la triturem bé, podem passar la crema per un colador xinès perquè ens quedi una crema més suau.
-Posem de nou al foc la crema, afegim la nata i el pebre al gust.
-Deixem que es cuini una mica més.
-Servim la crema calenta amb uns palets de pa i uns dauets de pernil fregits.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.