Crema de Borratja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de Fulls de Borratja
  • 2 Pastanagues
  • 1 Patata gran
  • 2 Dents d'all
  • 100 ml de nata de només 5% MG ( opcional )
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal
  • Palets de pa.
  • Dauets de pernil fregits

2 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Rentem bé les fulles de borratja, per eliminar la terra i altres restes.
-Posem a bullir una mica d'aigua i quan bulli hi tirem les fulles i es deixen fins que tornin a bullir. S'escorren bé.
-Posem en una cassola una mica d'oli d'oliva, afegim els alls picats i quan comencin a daurar-se, afegim les fulles de borratja escaldades, deixem sofregir bé. Afegim les pastanagues i la patata netes i trossejades, afegim aigua fins que cobreixi tota la verdura i deixem coure almenys durant 20 minuts. Afegim sal al gust.
-Quan la verdura estigui cuita la triturem bé, podem passar la crema per un colador xinès perquè ens quedi una crema més suau.
-Posem de nou al foc la crema, afegim la nata i el pebre al gust.
-Deixem que es cuini una mica més.
-Servim la crema calenta amb uns palets de pa i uns dauets de pernil fregits.

30min


Recepta de cuina de Crema de Borratja

Crema de Borratja.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!