Confit d'ànec amb salsa de vermut de Reus i tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un confit d'ànec ( envasat al vuit )
  • Salsa de vermut de Reus ( la robareu a les meves receptes )
  • Tempura de verdures ( la trobareu a les meves receptes )

1 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Un plat gran, de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem la tempura de verdures com explico a la meva recepta, i la reservem en un plat amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, posem el confit d'ànec en una safata per anar al forn, i el fiquem a 180º, uns deu minuts, i ja podrem emplatar-lo.
Primerament, fiquem el confit a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fem un niu amb la tempura de verdures. Per acabar el plat, cobrim el confit amb una mica de salsa, i ja el tindrem llest per servir a taula.

1h

Notes

Farem tants confits, com començals hi hagin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: