Calamarsets saltejats amb gírgoles i ous ferrats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 700 grams de calamarsets frescos
  • 600 grams de gírgoles naturals
  • Quatre ous frescos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un cullerot de picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica

4 racions

Utensilis

Dues paelles mitjanes
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula plana
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, saltegem els calamarsets ben nets a raig d'aixeta, amb un cullerot de picada. Quan ja són cuits, els reservem.
A part, tallem les gírgoles en juliana i en una paella amb oli d'oliva, les saltegem salpebrades. Quan són cuites, les fiquem en el bol juntament amb els calamarsons.
Tot seguit, ho repartim en una safata de pocellana de manera abellidora, i ho reservem.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els quatre ous ferrats, i amb l'ajud de l'espàtula plana, els posem damunt del saltejat en fila, un darrera l'altre, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1763 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: