Romesco mariner de rèmol, popets i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre cullerots de romesco ( el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
  • 600 grams de popets congelats 40/60 ( 40/60 popets per quilo)
  • 600 grams de gírgoles
  • Quatre talls de rèmol, de 250 grams cadascun
  • Julivert picolat
  • Un got de conyac
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Un espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els popets a foc baix fins que estiguin cuits i els reservem.
Seguidament, tallem les gírgoles a tires d'un dit de gruix, i les reservem.
A continuació, en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, l'escalfem i l'encenem.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco, i el fumet de peix, i ho remenem amb l'ajud del batedor de varetes. Seguidament, afegim les gírgoles tallades, salpebrades i deixem que coguin juntament amb el romesco.
Quan les gírgoles ja siguin mig cuites, afegim els popets remenant amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim els talls de rèmol salpebrats, i deixem que coguin a foc baix, fins que estiguin cuits per les dues cares. Corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, donem unes sacsejades en forma circular, i quan tot el conjunt és cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!