Pastis de bacallà

Ingredients

  • 300 g de bacallà remullat (pessat en sec)
  • 300 g de patates
  • 250 g de tomàquets madurs (4 tomàquets)
  • 3 ous
  • 1 enciam
  • 1 pot de maionesa
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Peleu les patates i coeu-les a trossos, quan estiguin quasi cuites, afegir-hi el bacallà sense pell ni espines.
Quan arrenqui el bull, retireu-lo del foc i deixeu-ho tapat uns 10 minuts.
Separeu el bacallà, i feu un puré amb les patates, després ajunteu-ho tot, comproveu com esta de sal i poseu-hi pebre.
Afegiu-hi els rovells d'ou i les clares montades a punt de neu. Poseu la pasta dins un motlle rodó de 22 cm untat amb margarina i paper de forn al fons, i coeu-lo durant uns 25 minuts a 180ºC.
Ratlleu el tomàquet i feu una salsa.
Quan es pastís estigui cuit, desenmotlleu-lo sobre una safata i deixeu-lo refredar.
Cobriu-lo amb les dues salses i poseu l'enciam tallat a la juliana pel voltant.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1686 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!