Raviolis de formatge parmesà i tòfona amb pernil ibèric i ou trencat
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 10 cl. de Llet
- 20 g de Mantega
- 35 cl. de Nata
- 200 g de formatge parmesà
- 300 g de Pasta
- 120 g de Pernil ibèric
- 4 Ous
- 2 Unitats de tòfona negra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Fonem la mantega en una paella, a foc lent. Afegim la llet, ho barregem; mantenim a foc lent i deixem reduir una mica. Hi afegim la nata, i repetim el pas anterior.
Mentre, coem la pasta escollida, millor treure-la un minut abans. Hi posem el formatge parmesà ratllat i la tòfona ratllada
Salpebrem al gust.
Hi afegim la pasta, pugem el foc i deixem coure remenant poc a poc durant un minut (abans havíem tret la pasta quan faltava un minut), així agafa més gust.
Fem quatre ous fregits.
Tallem el pernil ibèric a tires.
Per emplatar, en un plat de base hi posem 2 o 3 raviolis, per sobre un ou fregit trencat i les tires de pernil, a sobre posem 2 o 3 raviolis més i pernil. Acabem el plat posant una mica més de parmesà ratllat.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1849 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.