Raviolis de formatge parmesà i tòfona amb pernil ibèric i ou trencat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 10 cl. de Llet
  • 20 g de Mantega
  • 35 cl. de Nata
  • 200 g de formatge parmesà
  • 300 g de Pasta
  • 120 g de Pernil ibèric
  • 4 Ous
  • 2 Unitats de tòfona negra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Fonem la mantega en una paella, a foc lent. Afegim la llet, ho barregem; mantenim a foc lent i deixem reduir una mica. Hi afegim la nata, i repetim el pas anterior.
Mentre, coem la pasta escollida, millor treure-la un minut abans. Hi posem el formatge parmesà ratllat i la tòfona ratllada
Salpebrem al gust.
Hi afegim la pasta, pugem el foc i deixem coure remenant poc a poc durant un minut (abans havíem tret la pasta quan faltava un minut), així agafa més gust.
Fem quatre ous fregits.
Tallem el pernil ibèric a tires.
Per emplatar, en un plat de base hi posem 2 o 3 raviolis, per sobre un ou fregit trencat i les tires de pernil, a sobre posem 2 o 3 raviolis més i pernil. Acabem el plat posant una mica més de parmesà ratllat.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Raviolis de formatge parmesà i tòfona amb pernil ibèric i ou trencat

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: