Lasanya freda de salmó sense pasta

Ingredients

  • 1 Paquet de salmó fumat (làmines fines)
  • 1 Carbassó
  • 1 Pot de salsa tàrtara casolana (millor si la fem nosaltres)
  • Una mica d'enciam
  • 1 Pot d'espàrrecs blancs no molt gruixuts.
  • 1 Ou

2 racions

Elaboració

Laminem el carbassó ben prim. El reservem.
Fem un ou dur (aigua, sal i quan l'aigua bull, uns 10 minuts).

Muntem el plat:

De base el carbassó laminat . Tres làmines horitzontals i, creuades tres més en l’altre sentit, a sobre
(com si féssim una malla).
Ho cobrim amb salsa tàrtara (de manera generosa).
Ho cobrim amb el salmó fumat, tallat petit.
Hi posem una altre capa de carbassó (igual que abans).
A sobre, hi posem un altre capa de salsa tàrtara.
Tallem els espàrrecs per la meitat i fem una capa més.
A sobre, hi posem l'enciam tallat molt fí.
Posem la tercera capa de carbassó laminat.
Hi posem una mica de salsa tártara.
Finalment, hi ratllem mig ou dur per sobre (un ou per dues persones). Ho posem a la nevera. Uns 20 minuts, abans de servir el plat ho treiem, perquè no estigui massa fred.

30min


Recepta de cuina de Lasanya freda de salmó sense pasta

En el plat per degustar-la.

Recepta de cuina de Lasanya freda de salmó sense pasta

Detall del plat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: