Gambots sobre llit de cruixents de verduretes i salsa de magrana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze gambots pelats
  • Conyac
  • Cruixents de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de magrana (la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures, i un cop fet, ho reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, fem la salsa de magrana com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli, sofregim els gambots salpebrats, tres minuts i els flamegem.
En el moment de muntar els plats, comencem per fer tres llits de cruixents en el centre del plat, en forma de triangle, i al damunt de cada niu, fiquem un gambot, el cobrim amb la salsa de magrana, i ja els podem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

827 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!