Rostit de braó de xai amb guarnició

Ingredients

  • 1 Braó de xai gran
  • 1 Ceba petita
  • 2 Tomàquets petits madurs
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 Pastanaga
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 Gotet de brandi
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Julivert sec

1 racions

Elaboració

Salpebrem el braó i el posem en una cassola amb oli a foc fort.
L’enrossim pels dos costats.
Tallem la seva a juliana, els tomàquets a trossos, la cabeça d’all sencera i junt amb la fulla de llorer ho ajuntem amb el braó.
Baixem el foc i ho coem uns 80 minuts.
Mentre, rentem, pelem i tallem la patata a quadradets. Rentem i tallem la pastanaga a rodanxes Quan falten uns 20 minuts, incorporem els quadradets de patata i la pastanaga a la cassola. Ho salem una mica.
Ho reguem amb brandi i ho deixem una estoneta més fins que estigui tou.
Ja es pot servir el braó amb el suc de la cocció, les patates i la pastanaga. Hi tirem una micas de julivert sec.

1h 30min


Recepta de cuina de Rostit de braó de xai amb  guarnició

Rostit de braó de xai amb guarnició.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: