Papillote de salmó amb verdures/hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Talls de salmó
- 1 Tall de pebrot vermell
- 1 Tall de pebrot verd
- 1 Tomàquet
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba
- 1 Llimona
- Farigola
- Paper d’alumini
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Un raig d’oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Tallem les verdures/hortalisses en juliana, palets ben fins, excepte el tomàquet, la ceba i la llimona que els tallarem en rodanxes.
Col.loquem en el paper d’alumini primer de tot les rodanxes de ceba i les de tomàquet, a sobre el salmó, salpebrat i amb una mica de farigola.
A continuació, la llimona perquè el salmó agafi força gust, i dalt de tot les verdures/hortalisses.
Hi tirem la farigola. També hi posarem un raig d’oli d’oliva.
Tanquem molt bé el paquet i ho posem al forn durant uns 15-20 minuts a 180° (pre-escalfat).
Un cop traiem el paquet del forn hi podem tirar un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.
25min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2170 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies