Papillote de salmó amb verdures/hortalisses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Talls de salmó
- 1 Tall de pebrot vermell
- 1 Tall de pebrot verd
- 1 Tomàquet
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba
- 1 Llimona
- Farigola
- Paper d’alumini
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Un raig d’oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Tallem les verdures/hortalisses en juliana, palets ben fins, excepte el tomàquet, la ceba i la llimona que els tallarem en rodanxes.
Col.loquem en el paper d’alumini primer de tot les rodanxes de ceba i les de tomàquet, a sobre el salmó, salpebrat i amb una mica de farigola.
A continuació, la llimona perquè el salmó agafi força gust, i dalt de tot les verdures/hortalisses.
Hi tirem la farigola. També hi posarem un raig d’oli d’oliva.
Tanquem molt bé el paquet i ho posem al forn durant uns 15-20 minuts a 180° (pre-escalfat).
Un cop traiem el paquet del forn hi podem tirar un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.