Filets de llobarro a la graella amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llobarro de 300 grams (aproximadament)
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat gran pla
Una paella mitjana
Una graella de filferro en forma de peix amb frontissa

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, fem la salsa per peixos a la graella com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem el llobarro i el filetegem a lo llarg traient-ne dos filets.
Tot seguit, els salpebrem i els fiquem a la graella de filferro amb la pell cap a sota.
Els coem durant uns set minuts aproximadament, i ja els podrem ficar en el plat amb un niu de cruixent de verdures i una mica de salsa pel damunt.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: