Filets de llobarro a la graella amb cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llobarro de 300 grams (aproximadament)
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat gran pla
Una paella mitjana
Una graella de filferro en forma de peix amb frontissa
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, fem la salsa per peixos a la graella com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem el llobarro i el filetegem a lo llarg traient-ne dos filets.
Tot seguit, els salpebrem i els fiquem a la graella de filferro amb la pell cap a sota.
Els coem durant uns set minuts aproximadament, i ja els podrem ficar en el plat amb un niu de cruixent de verdures i una mica de salsa pel damunt.
45min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1384 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.