Filets de llobarro a la graella amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llobarro de 300 grams (aproximadament)
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat gran pla
Una paella mitjana
Una graella de filferro en forma de peix amb frontissa

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, fem la salsa per peixos a la graella com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem el llobarro i el filetegem a lo llarg traient-ne dos filets.
Tot seguit, els salpebrem i els fiquem a la graella de filferro amb la pell cap a sota.
Els coem durant uns set minuts aproximadament, i ja els podrem ficar en el plat amb un niu de cruixent de verdures i una mica de salsa pel damunt.

45min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: