Graellada de verdures

Ingredients

  • Pebrot, albergínia, ceba, carbassó, xampinyons, carxofa, tomaca, etc...
  • Oli vege d'oliva i sal
  • All i julivert a gust.

2 racions

Elaboració

Encendrem la graella, i quan estigui calenta, posarem els ingredients, per tal que vagin enrossint.
Quan estiguin les verdures rosses i tovetes, hi afegirem l'all i julivert i ho servirem calent.

15min

Notes

Es pot acompanyar amb llonganissa crua a la brasa o parrilla també.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: