Cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Sis cebes tendres
  • 200 grams de panses de Corint
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sucre
  • Mel
  • Vinagre de Mòdena
  • Vi negre
  • Aigua
  • Conyac

10 racions

Utensilis

Un wok gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Una espàtula de fusta
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, tallem les cebes a juliana, i les fiquem en el wok juntament amb : un polsim de sal, cent grams de sucre, i un raig d'oli d'oliva, a foc baix i deixem que vagi coent-se.
A part, en un cassó amb aigua, escaldem les panses uns cinc minuts, les escorrem i les afegim en el wok. Tot seguit, afegim: un raig de vinagre de Mòdena, Un raig de vi negre un raig de conyac, i un bon raig de mel, i ho remenem amb l'ajud del mànec del wok.
Deixem que vagi coent-se fins que arribi en el punt de caramel·litzar-se, i ja ho podrem retirar del foc, i guardar-ho en un atuell amb tapa per quan ens faci falta.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és més aviat una guarnició


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1957 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: